SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

WiFi v taxíku? HOPIN s Orangeom ho prinášajú bezplatne

Tlačové správy
0

HOPIN v spolupráci s Orangeom prinášajú zákazníkom vyšší komfort pri cestovaní a možnosť byť #vsadeonline. Vo vybraných vozidlách bude dostupné bezplatné WiFi pripojenie.

Celkovo 15 vozidiel HOPIN taxi prináša v rámci pilotnej prevádzky do konca februára svojim zákazníkom viac komfortu. Vozidlá sú v spolupráci s Orangeom vybavené službou Internet do auta. Cestujúci tak môžu byť #vsadeonline, a navyše bezplatne. Zákazník, ktorý využije alebo si priamo cez aplikáciu vyberie auto označené ako Orange WiFi taxi, si môže počas celej jazdy užívať internetové WiFi pripojenie zadarmo.

Internet pohodlne aj na cestách
Služba Internet do auta od Orangeu umožňuje byť online kedykoľvek, nezávisle od toho, či sa nachádzate doma, v kancelárii alebo na cestách. Dostupná je s piatimi dátovými paušálmi s objemom predplatených dát od 1 000 do 35 000 MB a mesačným poplatkom od 5 € do 34,99 eur. Podrobnejšie informácie o Internete do auta nájdete aj na webovej stránke služby Internet do auta.

Taxíky pod palcom
Aplikácia HOPIN TAXI je dlhodobo najpopulárnejšou taxi aplikáciou na Slovensku. Je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android, iOS, Windows Phone a BlackBerry, ako aj na desktopoch. HOPIN pôsobí na Slovensku v Bratislave a v Košiciach, služba je dostupná i v Čechách, na Ukrajine a v Slovinsku. Za dva a pol roka pôsobenia na trhu vybavil HOPIN 1,5 milióna objednávok, čo predstavuje v priemere 9,5 milióna najazdených kilometrov.

Redakcia

Všetky autorove články
HOPIN

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať