SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

E-BOOK: Ako získať 19 dní, ktoré sa každé rok premrhajú vo vašej kancelárii

Tlačové správy
0

Je slovenská kancelária taká efektívna, ako môže byť? Má najnovšie pripojené technológie? Je nastavená tak, aby každému ušetrila čas? Alebo je podobná ako priemerná kancelária v našej nedávnej štúdii – zastaraná, alebo má ťažko použiteľnú technológiu, ktorá ľudí spomaľuje?

Spoločnosť Sharp sa opýtala 6 000 administratívnych pracovníkov v deviatich krajinách v Európe,  a zistila, že priemerný európsky pracovník premrhá každý rok 19 dní vplyvom pomalej alebo neefektívnej technológie, čo sú takmer štyri stratené týždne. Technológia by nám mala pomáhať pracovať rýchlejšie, ale v skutočnom svete staré zariadenia a softvér, ktorý nie je používateľsky prívetivý, často nútia ľudí premrhať čas.

Tieto prestoje znamenajú stratené príležitosti, ušlé zisky a dokonca stratu zamestnancov. Čo môžete urobiť, aby ste tento čas získali späť? Nie je to iba o tom mať správny hardvér a softvér; je to o tom stanoviť si efektivitu ako prioritu, a tiež zmeniť návyky.  

Spoločnosť Sharp pracovala s expertkou na riadenie času, Clare Evansovou (autorkou bestsellera Time Management for Dummies (Riadenie času pre hlupákov)), aby poskytla niekoľko tipov a rád, ktoré môže každý v kancelárii vyskúšať, a to bez ohľadu na jej veľkosť a rozpočet, aby získali späť minúty a hodiny.

Ak chcete zistiť, ako môžete zefektívniť svoju kanceláriu, navštívte stránku www.sharp.sk/unlock

Redakcia

Všetky autorove články
E-BOOK

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať