SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Do Microsoftu nastúpil Ivo Kramoliš, bude mať na starosti digitálnu transformáciu v oblasti služieb

Tlačové správy
0

Od 1. októbra 2016 vedie Ivo Kramoliš divíziu Služieb v spoločnosti Microsoft Česká republika a Slovensko. V tejto roli zodpovedá za digitálnu transformáciu v oblasti služieb pre veľké spoločnosti a štátnu správu, riadenie zákazníckych skúseností, vytváranie inovatívnych scenárov a nových obchodných príležitostí pomocou cloudových riešení.

Ivo Kramoliš prináša do Microsoftu bohaté skúsenosti z poradenstva, ktoré získal počas svojho pôsobenia v strednej a východnej Európe v spoločnostiach IBM, Lundegaard, SAP a Siemens. Naposledy pôsobil ako partner v Global Business Services v spoločnosti IBM pre Českú republiku a Slovensko. „Microsoft bol pri zrode dnešnej, stále rýchlejšie sa rozvíjajúcej digitálnej ekonomiky, a som rád, že môžem uplatniť svoje skúsenosti a podieľať sa na digitálnej transformácií ekonomiky v našom regióne“, uviedol Ivo Kramoliš.

Ivo je absolventom Sheffield Hallam University – MÚVS ČVUT a The Nottingham Trent University – BIBS. Okrem anglického jazyka ovláda aj nemecký, poľský a ruský jazyk. Vo voľnom čase sa venuje rodine a potom najmä športovému lietaniu, je držiteľom licencie súkromného pilota.

Redakcia

Všetky autorove články
Microsoft

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať