Image
5.3.2013 0 Comments

Nielen počítačmi je IT odborník živý

K Veľkej noci neodmysliteľne patria lahodné jedlá a nápoje, s ktorými sa oslava sviatkov jari neodmysliteľne spája. Pivo Pilsner Urquell ponúka vďaka kombinácii unikátnych ingrediencií, jedinečného procesu výroby a majstrovstva miestnych sladovníkov zážitok z výbornej chuti, ktorá dokonale obohatí veľkonočné stolovanie. Svoj tajný recept na dokonalú chuť prezradil aj herec Ady Hajdu. „Keď sa vraciame domov zo šibačky, je pre mňa dôležité, aby človek po intenzívnom hodovaní aj dobre trávil. Musím všetkým odporučiť jednu fintu, lebo väčšina ľudí doma nemá tie správne pivové poháre. Ja si dobre vychladené plzenské zvyknem dávať do pohára na stopke a to je taká úžasná chuť, ktorá je sviatkom sama osebe."Jedinečnosti chuti sa podrobnejšie venuje Václav Berka, starší obchodný sladovník Plzenského Prazdroja: „Jednak sú to unikátne suroviny, ako mäkká plzenská voda, svetlý slad vyrobený vo vlastnej sladovni, kvasinky typu H a žatecký chmeľ, ktorý možno považovať za najlepší na svete. A svoju ruku k dielu vo výraznej miere pridáva aj unikátny proces výroby - práca s vyhrievaním priamym ohňom, ktorý pomáha rozvinúť zlatú farbu, dáva pivu vôňu sladových zŕn a vyváženú karamelovú chuť. Aj vďaka tomu môže pivo Pilsner Urquell ponúkať ľuďom na celom svete jedinečný chuťový zážitok už 170 rokov."Zvyky a tradície spojené s Veľkou nocou prezradil aj svetoznámy tenorista Peter Dvorský: „Veľká noc sa mi spája s nádhernými detskými zážitkami chlapca na dedine. Chodili sme polievať dievčatá, a to nie iba symbolicky, ale veľkým množstvom vody a voňavkou. V detstve sme si dokonca na dedine vyrábali vlastné voňavky, keď sme do liehu pridávali fialky či ďalšie kvietky. Čo sa gastronómie týka, tradícia veľkonočného slávnostného obeda u nás spočívala buď v jahniatku, alebo kozliatku. Za posledné roky uprednostňujeme jahňacinu. K hodovaniu počas veľkonočných sviatkov u nás doma nemôže chýbať ani dobre vychladené plzenské, ktoré sa dokonale hodí k mojim obľúbeným jedlám a navyše sa mi po ňom ...

Článok je uzamknutý

Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu PC REVUE, ktorý je dostupný pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným za 20 € na celý rok získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na webe. Objednať si ho môžete TU. Ak už máte digitálne predplatné PC REVUE prihláste sa TU. Ak máte digitálne predplatné Piano, prihláste sa pomocou Piano.


Prihlásiť pomocou členstva PC REVUE
 
Alebo sa prihláste cez službu Piano





Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ emailom

Mohlo by Vás zaujímať

Archív PCR

Obsah PC REVUE 12/2016

08.12.2016 10:46

OBSAH DECEMBROVÉHO VYDANIA  MAGAZÍN Editorial Doprava budúcnosti smeruje do vzduchu Smart City/Inteligentné vyhľadávanie parkovacích miest Žijeme v simulácii vytvorenej počítačom inej civilizácie ...

Archív PCR

Kompletné vydanie PC REVUE 12/2016 vo formáte PDF

08.12.2016 09:45

Ak­tuál­ne PC RE­VUE 12/2016 v PDF na stiah­nu­tie pre či­ta­te­ľov. Hes­lo k chrá­ne­né­mu PDF sme Vám pos­la­li mai­lom.

Archív PCR

Obsah PC REVUE 11/2016

04.11.2016 15:07

OBSAH NOVEMBROVÉHO VYDANIA  MAGAZÍN■ Reportáž: IT GALA 2016■ Microsoft predstavil svoju 3D víziu a Surface Book■ Reportáž: Microsoft Ignite 2016■ Reportáž: Svetlo a tieň sa spojili■ Apple má nov ...

Vyhľadávanie

Kyocera - prve-zariadenia-formatu-a4-s-vykonom-a3

Najnovšie videá